Acasa Companie Despre Noi Parteneri Servicii Produse Contact
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
CND a fost infiintata in anul 2002, ca o companie independenta de brokeraj in asigurari, deservind un numar mic de companii din sectorul investitiilor imobiliare. De atunci am crescut alaturi de clientii nostri iar datorita aprecierii si recomandarilor facute de acestia, am reusit sa atragem noi clienti si tot mai multa recunoastere in domeniul nostru de activitate.

In 2005 am inceput colaborarea cu EUBRONET - o retea internationala de brokeri independenti din care fac parte brokeri din 15 tari europene si din SUA. In baza acestui parteneriat, oferim serviciile noastre unui numar mare de companii straine cu investitii in Romania.

In prezent, oferim consultanta, plasam si administram programe de Asigurare pentru sute de clienti, atat coporatii cu portofolii de asigurari de sute de milioane de Euro, cat si persoane particulare care apeleaza la noi pentru asigurarea bunurilor personale. Cu totii au ales sa colaboreze cu noi pentru ca apreciaza abordarea personala, aproape de client si optiunile de Asigurare, oferite intr-o maniera cat se poate de avantajoasa.