Skip links

Introducere

Acest site web este proprietatea CND International Insurance Broker, cu următoarele detalii de identificare:

CND INTERNATIONAL INSURANCE BROKER SRL
CUI: RO14664874
RC: J40/4508/2002
Sediul social: Str. Băiculești, Nr. 29, Apt.6, București

CND INTERNATIONAL INSURANCE BROKER SRL este denumită în continuare CND.

DREPTURI DE AUTOR

Paginile acestui site sunt protejate de legea dreptului de autor. Orice bucată de conținut, traduceri, distribuire sau afișare pe social media sunt protejate de drepturi de autor. Dacă doriți să utilizați conținut complet sau parțial de pe acest site web, va trebui să trimiteți o solicitare scrisă. Conținutul și structura acestui site web sunt protejate de legea dreptului de autor. Toate resursele media sunt utilizate de CND cu licența completă furnizată de vânzătorii de media. Dacă aveți nelămuriri cu privire la orice material de pe site-ul nostru, vă rugam să ne trimiteți un e-mail la office@cndinsurance.ro.

Orice fotografii de presă ale CND pot fi utilizate doar în articole. Imaginile CND trebuie să conțină – drepturi de autor „© CND International Insurance Broker. Toate drepturile rezervate.”

TERȚI

Site-ul nostru conține linkuri (hyperlinkuri) către alte site-uri web. Conținutul celorlalte site-uri web nu este complet cunoscut companiei noastre. CND permite accesul la aceste site-uri web, dar nu este responsabil pentru conținutul pe care îl distribuie. Aceste legături sunt create pentru a vă face navigarea mult mai ușoara. Nu identificăm compania și misiunea noastră cu niciun conținut de site-ul unui terț și nu putem fi responsabili pentru conținutul acestora.

a. CND nu este responsabilă pentru nicio încălcare a drepturilor de autor cu alte site-uri web terțe.

b. În cazul în care alegeți un produs sau serviciu de pe un site web al unei terțe parți care are un link la CND, orice probleme pe care le puteți avea cu acel produs sau serviciu vor fi rezolvate între dvs. și terț. CND nu este responsabilă pentru contractele semnate cu furnizori terți.

SECURITATE/COMUNICARE ON-LINE

CND nu poate garanta că informațiile primite sau trimise de utilizator prin intermediul site-ului sunt protejate de infracțiunile cibernetice, dat fiind faptul că pe durata transmiterii informației prin Internet, aceasta ar putea fi interceptata de terțe persoane. CND își declină, astfel, orice responsabilitate pentru eventuale prejudicii provocate utilizatorilor sau terților prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe site.

Vă rugăm să rețineți că nu oferim nicio garanție ca mesajele transmise de CND vor fi primite de către receptor în modul în care au fost trimise sau că informațiile sale vor rămâne confidențiale sau neatinse.

 

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Toate datele, informațiile, documentele, comentariile și conținutul de pe acest site sunt furnizate în scop informativ. CND poate elimina sau modifica aceste informații fără notificare prealabilă. Deșii încercam să prezentăm întotdeauna informații exacte, nu putem fi responsabili pentru nicio eroare sau omisiune de lege de preț, serviciu sau produs.

ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR NOASTRE

Acest site web poate fi utilizat de orice categorie de vârsta. Accesând acest site web, ATI luat la cunoștința și ați acceptat termenii și conditiile noastre, prezentate în această pagina.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Am actualizat Politica noastră de confidențialitate în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) care a intrat în vigoare la 25 mai 2018. Pentru mai multe detalii despre această problemă, accesați aceasta pagina: POLITICA CONFIDENȚIALITATE. Dacă aveți întrebări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la office@cndinsurance.ro.

DECLARAȚII

Toate declarațiile făcute pe acest site web sunt în conformitate cu misiunea și principiile noastre.

ALTELE

Actualizat astăzi, 2 Septembrie 2020.

CND International Insurance Broker poate modifica conținutul acestei pagini fără a trimite notificări anterioare.

Pentru orice întrebare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@cndinsurance.ro sau să ne sunați la +4021 311 7848

Toate drepturile rezervate CND International Insurance Broker 2020.