Skip links

Partenerii noștri internaționali, reprezintă deschiderea și accesul la piața internațională de asigurări, la practicile din țări în care industria asigurărilor este mult mai dezvoltată și oferă o gamă mai vastă de soluții de asigurare, care reprezintă o sursă de inspirație și oportunități de dezvoltare.

Ne băzam pe partenerii noștri, la fel ca și ei.

European Broker Network

CND este membră a EUBRONET – European Broker Network. EUBRONET – o rețea internațională de brokeri independenți care a fost înfințată cu scopul de a oferi clienților cu operațiuni în mai multe țări, servicii la standard internațional adaptate realității mediului de afaceri al fiecărei țări.

www.eubronet.com

MJC Capuano

Prin colaborarea cu MJC Capuano Insurance Brokers, unul dintre cei mai respectați brokeri de asigurări din Grecia, reprezentăm interesele unui număr însemnat de companii cu capital grecesc din diverse industrii, carora le punem la dispoziție asistență personalizată, în strânsă colaborare cu partenerii noștri. Înființată în anul 1904, Capuano SA are în spate peste 100 de ani de experiență și de servicii inovatoare, puse permanent în slujba clienților săi.

www.mjcapuano.gr